JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT

Vanzare si Inchiriere Casa/Vila 9 camere Snagov

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Vanzare si Inchiriere
  • Tip Imobil:Casa/Vila
  • Tip Specific:Vila
  • Pret:2.480.000 €
  • Nivel:
  • Camere:9
  • Bai:9
  • Suprafata Utila:1582 mp
  • Suprafata Teren:7000 mp
  • An constructie:2002

Descriere:

Agentia imobiliara John Johny Real Estate Development va prezinta spre vanzare sau inchiriere, un imobil deosebit, atat ca locatie cat si constructie, situat in zona Snagov Lac.
Imobilul are o suprafata utila de 1582mp, teren in suprafata de 7000mp, deschidere larga la Lacul Snagov de 100metri.
Constructia este realizata din grinzi metalice, caramida poroterm, izolata interior si exterior cu polistiren de 10cm.
Vila dispune de piscina interioara, piscina exterioara, sauna, garaj, sala de forta, crama, diverse terase interioare si exterioare, solare pentru plante, fiecare dormitor dispune de baie proprie, livingul este foarte generos, dotat cu aer conditionat, semineu functional pe lemne, incalzire in pardosela, senzor de fum, alarma.
Ca locatie, proprietatea este situata intr-o zona deosebita, unica in felul ei, avand pe deoparte padurea Snagov iar pe cealalta latura Lacul Snagov in toata splendoarea si frumusetea sa.
Curtea frumos amenajata cu diverse insule de verdeata ce contin plante rare, iaz cu pesti deosebiti printre care Crapi Koi Rosii ( tip Kohaku, Showa Sanshoku), diverse spatii de relaxare si agrement, ponton pe toata latimea lacului, spatiu de barbeque si terasa pe marginea lacului.
Ansamblul arhitectural este alcătuit din trei corpuri de clădire, cu regim diferit de înălțime dispuse sub formă de H.
Corpul 1 (paralel cu latura est a proprietății) și corpul 2 (de legătură) au regim de înălțime parter iar corpul 3 (spre latura vest) are regim de înălțime parter + mansardă. Între laturile corpurior 1 și 3 este amplasată o piscină spre sud iar spre nord este amenajată peisager o grădină-loisir. Aria construită este de 471 mp, iar cea desfășurată de 667 mp. Înălțimea la cornișă a imobilului este de 5.20m, iar înălțimea maximă de 6.97m.
Ansamblul arhitectural este completat de o construcție separată ce are funcția de sală de sport, iar o a treia construcție servește drept locuință pentru familia administratorului.
Sala de sport și spațiu de recreere (la subsol se află o cramă cu barbeque, saună finlandeză, iaz interior și seră, spații de depozitare, camera tehnică cu centrala termică și filtrele pentru piscină; la parter se află o piscină acoperită cu suprafața de 61mp și adâncime între 2m și 2.80m, două vestiare cu 4 dușuri și 2 grupuri sanitare, o cadă cu hidromasaj medical; la etajul 1 se află sala de sport și două terase descoperite).
Aria desfășurată este de 598.65 mp
Casa administratorului
Parter+Mansardă = 240 mp
Beci = 54 mp
Bucătăria de vară = 23 mp
TOTAL 1582 mp
Este o placere deosebita sa admiri o proprietate cu o arhitectura rara situata in mijlocul naturii, fiind localizata la doar 40km distanta de centrul Bucurestiului.
la 40 km distanță de centrul Bucureștiului (30 - 45 minute cu mașina)
- acces facil către noua autostradă A3 București - Ploiești
- la 25 km distanță de Aeroportul Internațional Otopeni (via DN1)
- la 45 km distanță de Ploiești
- Pe apă - mai puțin de 2 km distanță față de Mănăstirea Snagov (Dracula) și Palatul Snagov al lui Ceausescu
- pe apă - la 5 km distanță de Snagov Club


Specificatii:

Localizare:

Contact Agent

avatar Ion Ionut Marian
0731.602.907
0755.680.215
0755.680.215